banner

Bol chrysanten

Bolchrysanten zijn altijd welkom als cadeau. Met zo’n plant kun je bij iedereen aankomen, want de verzorging is kinderlijk eenvoudig. Van een bolchrysant heb je echt wekenlang plezier.

Bolchrysant potmaat 15cm

Bolchrysanten zijn prachtige planten met een pracht aan bloemen. De bloemen vormen een waar schild dat over de plant heen ligt als een deken. Hierom past deze plant heel goed buiten in de tuin, in het bloemenperk of in een grote pot! Wij verzorgen ze met liefde en verpakken ze in een mooie hoes zo dat het een mooi cadeau blijft om te geven of te krijgen.   Ze zijn verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren. Een product waar we echt trots op zijn!

bolchrysanten potmaat 19cm rock and roll

 
Chrysanten worden vaak bestempeld als ouderwets en saai. Zonde, want deze veelzijdige herfsttoppers hebben heel wat in hun mars! De Rock&Roll is een mix van 3 kleuren in één pot. Van nature vormen chrysanten een mooi rond, bol-bossig kussen van bloemen, waardoor het een kleurrijk en vrolijk geheel wordt.  

Bolchrysant potmaat 19cm

Fantastische herfstbloeiers die bolle struikjes! Ze zijn wekenlang overdekt met bloemen. En geen gedoe met inplanten of verpotten. Zet ze gewoon in hun kweekpot ergens neer: altijd geweldig kleurrijk. Wil je die kweekpot niet zien? Zet deze dan in een bijpassende sierpot met drainagegat. Dan staat hij bovendien steviger. Bolchrysanten bloeien aan één stuk door. Je kunt ze op het terras, balkon, of op een speciale plek in de tuin zetten. Zet ze vooral goed in het zicht. Succes gegarandeerd. Bolchrysanten zijn ook altijd uiterst welkom als cadeau; met zo’n plant kun je bij iedereen aankomen. Zelfs bij bloemenliefhebbers zonder groene vingers, want de verzorging is kinderlijk eenvoudig. Van een bolchrysant heb je echt wekenlang plezier.

skyfall potmaat 23

Skyfall kenmerkt zich door de unieke genetica waardoor de plant,( in tegenstelling tot de normale Bolchrysant,) niet omhoog groeit, maar kruipt. Hiermee bedekt deze plant met haar overvloed aan bloemen zo’n 70% van de pot, waardoor de Skyfall perfect geschikt is voor hangpotten.  
Neem contact met ons op

Wij geven u graag meer informatie over onze Bolchrysanten en hun mogelijkeheden.

Onze waarden

  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Flexibel
  • Kleurrijk

Klant aan het woord

“De kwaliteit en klantgerichtheid staan bij Bas van der Wilt voorop.”

Snel contact?

bas@basvanderwilt.nl +31 (0)79 5936414 Verzend email